Creamiddag groep 5 t/m 8

Resultaat van 8 kinderen uit gr 5 t/m 8
Resultaat van 8 kinderen uit gr 5 t/m 8

Moodboards maken was dit keer het onderwerp. In 3 lessen krijgen de kinderen een kijkje in de keuken van dit creatieve proces. De eerste les waren ze nog erg bezig met zoeken naar de juiste afbeeldingen. De tweede les mocht het vrijer. Het onderwerp was deze les: je nieuwe kamer. Stel je mag een nieuwe kamer, nieuwe kleuren, materialen, gordijnen enz. Hoe zou dat er voor jou uitzien. Er werd driftig gescheurd, geschoven en geplakt. Het grappige is dat de uitkomsten precies passen bij de kinderen. 2 meisjes zijn vriendinnen en vertellen dat ze het vinden kloppen wat hun vriendin heeft gemaakt: De een heeft veel kleuren gebruikt, de ander koos echt voor 3 hoofdkleuren aqua, roze en een beetje zwart om het stoerder te maken. Een geslaagde middag. Komende week les 3. De inbreng vanuit de kinderen voor het onderwerp was: kleding of dieren.