Vlindertaal

Dit is toch 'n droom voor iedere vormgever? Een echt boek!
Dit is toch 'n droom voor iedere vormgever? Een echt boek!

Vlindertaal is een kleurrijk boekje dat kinderen meeneemt in het verhaal van een ieniemienie beestje die niet weet wie hij is. Door de ontmoeting met anderen leert hij de pracht van zichzelf te zien en wat hij de wereld kan geven. Met het motto leef je leven vanuit ‘wat jij te bieden hebt‘ vliegt het dier zijn eigen pad. En met resultaat. Een filosofisch kinderverhaal voor mensjes van 5-99 jaar om hen te leren dat de wereld er mooi uitziet als iedereen zichzelf zou durven zijn. 

 

Heb jij dat wel eens, dat je denkt waarom moet ik dat allemaal? Het ieniemienie beestje uit Vlindertaal wel, vroeger ten minste. Nu veel verder in de tijd snapt hij het een stuk beter. En is hij best blij met zichzelf. Wil je weten waarom hij nu zo tevreden hoog in de lucht vliegt? Spreid je vleugels maar en vlieg een stukje mee!

 

Zin om mee te vliegen? Hier kun je het boek kopen.

En na het 1e boek is er nu ook al een 2e boek!
En na het 1e boek is er nu ook al een 2e boek!

Het geheim van het Elfje’ neemt je mee in het verhaal van Elvy, een elf die anders is dan andere elfen.

 

Elvy vertelt over hoe elfen de wereld mooier kleuren: elfen geven licht en elfen zorgen ervoor dat je zomaar een idee hebt. Niets is echter wat het lijkt, want ook elfen kunnen verdwalen. Net als iedereen. ‘Het geheim van het elfje’ is een kinderverhaal dat leert dat de wereld niet perfect hoeft te zijn, als het maar werkt.

 

Wil jij het geheim ontdekken? Hier kun je het boek kopen.