visuele identiteit: hoe maak ik je zichtbaar?

In het ontwerptraject beginnen we bij jou en je bedrijf. Wat is je boodschap? Welk gevoel wil je overbrengen? Wat is je doelgroep? Sommige keuzes heb je al gemaakt, maar ik zet je ook aan het denken over je bedrijfsidentiteit. Misschien heb je een brainstormsessie nodig voor de juiste merkstrategie, met mij of bijvoorbeeld een marketeer. Als we precies weten waar je merk voor staat, ga ik voor je aan de slag. 

 

Creatief ontwerp

Ik teken, kleur, schuif, gooi weg en begin opnieuw. Net zo lang tot de kernwaarden van je bedrijf van het beeld spatten in vorm, kleur en typografie. Een ontwerp dat raakt, tot in de kleinste details. Je doelgroep is het uitgangspunt, dus jouw en mijn persoonlijke smaak is (helaas ;-)) ondergeschikt. 

 

Zo ontwikkel ik bijvoorbeeld je nieuwe:

o   Logo

o   Huisstijl

o   Website

o   Tijdschrift, brochure

o   Poster, flyer, folder

o   PowerPoint-presentatie

 

In mijn portfolio zie je voorbeelden van mijn werk. En ben je benieuwd naar mij? Lees meer over mijn ervaring. 

 

Een sterk merk staat niet binnen een dag

Als de basis staat, bouwen we verder. De vormgeving groeit mee met je bedrijf en smelt samen met je bedrijfsidentiteit. Ik leg elementen vast die constant blijven, maar met een paar onderdelen speel en varieer ik. Zo zijn je uitingen altijd herkenbaar én verrassend.

 

Toe aan iets nieuws?

Kun je wel een nieuwe visuele identiteit gebruiken? Of wil je verder bouwen aan je bestaande merk en huisstijl? Bel me om te overleggen wat je nodig hebt: 06-24 75 69 69.


'hopelijk tot een volgende samenwerking!'

Eefje Coppens - Communicatieadviseur NRVT: Wij schakelden Matthja in om de huisstijl van NRVT verder te ontwikkelen. De huisstijl was onlangs vernieuwd, maar niet uitgewerkt in een concept waar wij in de praktijk mee verder konden. Matthja hielp ons met dat concept en het vormgeven van sjablonen. 

 
Met Matthja is het prettig samenwerken. Ze is punctueel, creatief en motiveert haar keuzes goed. Ze is deskundig op haar vakgebied, met Matthja haal je echt de expertise in huis.

 

Ze wist ons telkens te verrassen met de voorstellen die ze deed. We konden steeds kiezen uit twee besten. Ze begreep wat we wilden en gaf daar op creatieve wijze invulling aan. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat, Matthja heeft mooie ontwerpen afgeleverd en duidelijkheid verschaft over het toepassen van de huisstijl. Wij kunnen daardoor verder.

 

Matthja maakt haar beloften meer dan waar. Ze heeft haar nek uitgestoken om ons te helpen met het instellen van de sjablonen in Office. Ze maakte dankbaar gebruik van haar netwerk en investeerde tijd en energie om ons daarin te begeleiden. Dat hebben wij gewaardeerd. Matthja is pas tevreden als de opdrachtgever dat is en dat is kostbaar!

 

Voor de kwaliteit die ze levert, vraagt ze een prima prijs. Matthja is elke euro meer dan waard.

Bij een volgende klus vraag ik haar weer. Ik zou haar ook zeker aanbevelen aan anderen.