Het tijdschrift van de plusgroep is naar de drukker!

Wat een gaaf project was dat! Ik heb 6 weken lang elke week een les gegeven aan 6 kinderen in de plusgroep van groep 6. We doen dat per toerbeurt met de ouders van deze kinderen. Dit keer hebben we geleerd hoe je een tijdschrift maakt. Op internet heb ik een site gevonden waar je echt je eigen tijdschrift kunt maken. Je vormt een echte redactie met hoofdredacteur en redacteuren. We hielden elke week een redactie-vergadering. Ze hielden interviews, maakten foto's en deden zelf de vormgeving. Ze hebben zelfs 4 adverteerders gevonden om te zorgen dat we het tijdschrift echt kunnen laten drukken in een oplage van 8 stuks ;-) Oh ja, en er zitten net als in echte tijdschriften ook nog flink wat taalfoutjes in...oeps interview staat soms als intervieuw. Nou ja, hoort erbij. Kijken of ze het zelf ontdekken.

Je kunt via deze link ons tijdschrift bekijken! Tijdschrift bekijken

 

Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
    Er zijn nog geen commentaren.